Podešavanja kolačića
Koristimo kolačiće da bismo vam ponudili najbolje moguće iskustvo na veb lokaciji. Ovo uključuje kolačiće koji su neophodni za rad sajta i za kontrolu ciljeva naše komercijalne kompanije, kao i one koje se koriste samo u anonimne statističke svrhe, za podešavanja pogodnosti ili za prikaz personalizovanog sadržaja. Možete sami da odlučite koje kategorije želite da dozvolite. Imajte na umu da na osnovu vašeg Podešavanja možda više ne pružaju sve funkcije sajta. Dodatne informacije možete pronaći u našoj stranici Zaštita podataka.
Detalji
Detalji
Detalji
Auto Oglasi - Polovni Automobili
+ Dodaj Oglas
Pretraga
Nazad
Auto usluge  ❯  Servisi
Pošalji ponudu
Pošalji poruku
Pokaži telefon
022 •••• •••••• ••

Ovlašteni Škoda Servis

Autobazar 24

249x Viđeno 19 Juni 2024
Prati
Opis

Ovlašteni Škoda Servis - Kuzmanovski u Sremskoj Mitrovici je vaša pouzdana destinacija za sve potrebe vezane za vaš Škoda automobil. Kao ovlašteni servis, nudimo kompletnu uslugu održavanja i popravke vozila, uključujući limariju, farbariju i redovno održavanje. Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju vrhunske usluge, koristeći samo originalne delove i najnoviju tehnologiju, kako bi vaš automobil bio u najboljem mogućem stanju.

Naša radionica je opremljena savremenom opremom za dijagnostiku i popravku, što nam omogućava brzo i efikasno rešavanje svih problema na vašem vozilu. Bez obzira da li vam je potrebna popravka karoserije nakon nezgode, farbanje vozila kako bi ono izgledalo kao novo, ili redovno održavanje kako bi se osigurala sigurnost i pouzdanost vašeg automobila, mi smo tu da vam pružimo sve što vam je potrebno.

Pored usluga servisa i popravki, Kuzmanovski nudi i prodaju polovnih vozila iz zamene. Sva vozila koja imamo u ponudi prošla su detaljan pregled i održavanje, kako bi budući vlasnici mogli biti sigurni u njihovu pouzdanost i kvalitet.

Naš cilj je da svaki klijent bude potpuno zadovoljan uslugom i da se oseća sigurno na putu. Zato se trudimo da pružimo najbolju moguću uslugu, prilagođenu individualnim potrebama svakog vozača. Posetite nas u Sremskoj Mitrovici i uverite se zašto smo najbolji izbor za vaš Škoda automobil. Ovlašteni Škoda Servis - Kuzmanovski, mesto gde vaš automobil dobija najbolju brigu!
022 625047
https://eurocar.rs/

Telefon:

022 625047

PAK & Mesto:

22000 Sremska Mitrovica - Arsenija Čarnojevića 25

Broj oglasa: 300 Prijavi Oglas
Slični oglasi
Preporučite
Facebook
Twitter
Whatsapp
Telegram
22000 Sremska Mitrovica
Plan puta - Arsenija Čarnojevića 25
Auto Invest Autoplac
Član od: 31.12.2020
Vidi profil
Informacije o Autoplacu
O Nama
Pravo na otkazivanje
Uslovi
Informacije o zaštiti podataka
Pravno obaveštenje
Saveti za vašu bezbednost
Prijavi Oglas
Odštampaj oglas
Pošalji poruku
Telefon
Polovni automobili - Auto oglasi
Polovni automobili - Autobazar - 24 , auto oglasi za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite i prodajte sigurno.
Copyright © 2009 - 2024 Autobazar 24 .
Sva prava zadržana. Spoljašnji označeni žigovi pripadaju odgovarajućim vlasnicima, Autobazar 24.
 
Info
...
Ok